Contact

Wil je meer informatie of een afspraak maken, gebruik dan onderstaand formulier. Je kunt me ook bellen of direct een appje sturen via onderstaande knop. Mailen kan ook: v.nuijten@sprenghaptonomie  of vonnynuijten@gmail.com

Whatsapp Spreng Haptonomie

Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Zo heb je meer ruimte mocht er een afspraak uitvallen vanwege corona.

Vonny Nuijten

T 06 10248934

Praktijkadres: Parkdwarsstraat 18, 6511DK  Nijmegen.

Alle consulten vinden plaats conform de RIVM- en Rijksoverheidsmaatregelen. Voorafgaand aan de afspraak ontvang je de RIVM-checklist. Heb jij of iemand in je omgeving klachten die zouden kunnen wijzen op Corona, dan kan de afspraak kosteloos worden afgezegd. We houden ons aan de anderhalve meter afstand in de praktijk. Bij sommige oefeningen is dit niet mogelijk en dragen we een mondkapje. De praktijkruimte wordt na elk consult uiteraard geventileerd en gereinigd.

SPRENG Haptonomie is goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer vanuit Oosterhout, Lent, Elst, Bemmel, Arnhem, Oosterbeek, Huissen, Westervoort, Malden, Wijchen, Beuningen, Ewijk. De praktijk ligt op ca. 8 minuten lopen vanaf het Centraal Station Nijmegen.

Contactformulier

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door SPRENG Coaching en Haptonomie.

    Velden met een * zijn verplicht