Tarieven en vergoedingen

Per 1 januari 2024 bedragen de kosten voor haptotherapie €78 per sessie van een uur. 

Haptotherapie wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeringspolis voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

Zie ook het NFG-Vergoedingenoverzicht 2024   

Zwangerschapshaptonomie

De kosten voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding bedragen per 1 januari 2024 €78 per sessie van een uur. Kies je ervoor om het gehele traject van zes bijeenkomsten in één keer vooruit te betalen, dan krijg je 10% korting. Dan betaal je slechts €421,20 in plaats van €468.

Zwangerschapshaptonomie aan huis

Bij begeleiding aan huis zijn er geen extra kosten binnen een afstand van 10 km. Daarboven wordt er €0,30 per km gerekend. 

Raadpleeg je zorgverzekering voor vergoedingen zwangerschapsbegeleiding.

Betaling en annulering

Na afloop van elke sessie ontvang je per mail de factuur. Als je verhinderd bent, wil je mij dan zo snel mogelijk berichten? Dat kan telefonisch, via de mail of met een appje. Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht (zie ook mijn Algemene Voorwaarden).

Niet tevreden?

Mocht het gebeuren dat je het gevoel hebt dat je onzorgvuldig of niet juist door mij bent behandeld, dan verzoek ik je dit met mij te bespreken. Mocht dat niet leiden tot tevredenheid dan kun je altijd een klacht indienen. Spreng Coaching en Haptonomie is als NFG-lid gehouden aan de Wkkgz Klachtenregeling. 

Wel tevreden?

Goed om te horen, daar ben ik uiteraard blij mee. Ik waardeer het bijzonder wanneer je een review op Google zou willen plaatsen.