Tarieven en vergoedingen

Per 1 januari 2021 bedragen de kosten voor haptotherapie €72,50 per sessie van een uur.

Haptotherapie wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeringspolis voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

Zie ook het NFG-vergoedingenoverzicht 2021

Zwangerschapshaptonomie

De kosten voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding bedragen €72,50 per sessie van een uur. Kies je ervoor om het gehele traject van zes bijeenkomsten in één keer vooruit te betalen, dan krijg je 10% korting. Dan betaal je slechts €391,50 in plaats van €435.

Bij begeleiding aan huis zijn er geen extra kosten binnen een cirkel van 20 km. Buiten de cirkel van 20 km wordt er €0,30 per km gerekend.

Raadpleeg je zorgverzekering voor vergoedingen zwangerschapsbegeleiding.

Betaling en annulering

Na afloop van elke sessie ontvang je de factuur. Als je verhinderd bent, wil je mij dan zo snel mogelijk berichten? Dat kan telefonisch, via de mail of met een appje. Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht (zie ook mijn Algemene Voorwaarden).

Niet tevreden?

Mocht het gebeuren dat je het gevoel hebt dat je niet juist of zorgvuldig door mij bent behandeld, dan verzoek ik je dit met mij te bespreken. Mocht dat niet leiden tot tevredenheid dan kun je altijd een klacht indienen. Spreng Coaching en Haptonomie is als NFG-lid gehouden aan de Wkkgz Klachtenregeling.