Inspiratie en links

Zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk vind ik mijn levensvisie terug zoals het beschreven is door Eva Pierrakos in Padwerk. Haar echtgenoot John Pierrakos ontwikkelde daar de lichaamsgerichte toepassing bij, genaamd Core-Energetica. Uiteindelijk heb ik in de haptonomie de voor mij juiste verbinding gevonden tussen ‘boven en beneden’: de theorie van Padwerk belevend vanuit het lichaam, in verbinding met mijzelf en de wereld om mij heen. Immers, hier op aarde is het te doen.

Interessante websites met betrekking tot zwangerschap en geboorte.

Interessante literatuur:

  • Positief Over Bevallen – Millie Hill
  • Perfecte Bevallingen Bestaan Niet, Diana Koster
  • Perfecte Moeders Bestaan Niet, Diana Koster
  • Aanpakken Voor Vaders, David Borman

Spreng Haptonomie is donateur van

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Klik dan  hier